صادرات نمک

صادرات نمک صنعتی به عراق امارات عمان، نمک صنعتی با دانه بندی های مختلف، نمک پودری، نمک صدفی دانه ریز، نمک دانه درشت نخودی شیلاتی، ارائه مجوزات لازمه جهت خروج و ترخیص کالا، تولید و تامین ماهانه 2500 تن.

صادرات نمک یکی از پرسودترین مواد معدنی است که، خواهان و طلبه زیادی در سراسر دنیا دارد. شاید ساده ترین تصوری که از استفاده از نمک در ذهن شما باشد مربوط به کاربرد آن در مصارف غذایی شود. اما این ماده ارزشمند که از دل کوه های معادن نمک و یا نمک آب دریاچه‌ ها استخراج می گردد، در شیلات، راه سازی، پتروشیمی، دامپروری، پزشکی، دارویی، بهداشتی، خوراکی و ….. کاربرد دارد. به همین جهت این حجم بالای تقاضا، زمینه را برای صادرات نمک فراهم می آورد. خوشبختانه کشور عزیز ما نیز با داشتن معادن فعال و غنی معدنی توانسته در این زمینه نامی در جهان داشته باشد. با ما همراه باشید تا بیشتر با صادرات این کریستال های پرخاصیت و مفید آشنا شویم.

معرفی انواع نمک صادراتی

نمک ها به دو دسته خوراکی و صنعتی تقسیم می شوند. زمانی که درباره صادرات نمک صحبت می کنیم بیشتر بخش صنعتی آن مد نظر می باشد. نمک های صنعتی بر خلاف نوع خوراکی تصفیه نمی شوند. به همین جهت فاقد ید می باشند. اگر بخواهیم به معرفی نمک هایی که قابلیت صادر شدن به سایر کشورها را دارند اشاره کنیم به شرح زیر است:

  •  نمک صدفی

این دانه های نمک دارای ظاهری شفاف هستند، به همین جهت به آن نمک صدفی می گویند و تقریبا جز نمک های ریز دانه محسوب می شوند. بیشترین دلیل صادرات نمک صدفی کاربرد آن در کارخانه جات لبنی می باشد.

  •  نمک پودری

همانطور که از نامش قابل پیش بینی است ریزترین دانه نمک را دارد. صادرات نمک پودری بیشتر به دلیل کارایی آن در صنعت و صنایعی مثل مرغداری ها، کارخانجات تولید کاغذ و مقوا، تصفیه خانه ها، چرم سازی و …. می باشد.

  • نمک شیلاتی

بزرگترین دانه کریستالی نمک مربوط به نمک شیلاتی است. در صنعت شیلات برای گندزدایی آب مورد استفاده آبزیان از این نمک استفاده می شود. به همین جهت زمینه صادرات خوبی نیز دارد.

  • نمک شکری

از دیگر انواع نمک صادراتی، نمک شکری می باشد که دلیل نامگذاری آن شباهت کریستال هایش به دانه های شکر می باشد. صادرات نمک شکری یکی از پر تقاضا ترین نوع نمک صادراتی می باشد. زیرا در صنایع مختلف حتی در صنایع نفت و حفاری نیز کاربرد دارد.

صادرات نمک

نحوه صادرات نمک

صادرات نمک مانند هر ماده صادراتی قوانین خاص خودش را دارد. شما باید بتوانید ابتدا خریدار و بازار فروش خوبی را در کشور مقصد پیدا کنید. سپس زمینه صادرات را فراهم آورید. همچنین سنگ نمک ها و یا انواع نمک های صادراتی باید طبق اصول خاصی بسته بندی و صادر شوند تا در اثر تغییرات آب و هوایی دچار مشکل و خرابی نشوند.

مهمترین نکته در حوزه صادرات نمک و سنگ نمک داشتن مجوز لازم جهت خروج از مرز است که پیشنهاد می شود قبل از هر اقدام با کارشناسان مجموعه سنگ نمک هالیتو گفتگو کنید.

صادرات نمک

صادرات نمک به امارات

یکی از پر تقاضا ترین کشورها جهت صادرات نمک، امارات می باشد. تولید نمک معدنی تنها محدود به ایران نیست و  ترکیه و پاکستان که از کشورهای همجوار ایران هستند نیز در زمینه تولید و صادرات نمک فعالیت دارند. اما نمک های معادن ایران جز مرغوب ترین و با کیفیت ترین سنگ نمک های دنیا هستند و به نسبت دارای قیمت مناسب تری نیز می باشند. به همین جهت امارات سالانه میزان بسیار زیادی از این ماده خالص و مفید را از کشور ما تهیه می نماید.

صادرات نمک

بسته بندی مناسب جهت عبور محصول از روی آب و داشتن کیفیت عالی از جمله پیش شرط های ارسال نمک به کشور امارات می باشد.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.